Over ons

Over Elysion Sanitair

Elysion komt uit het Grieks en betekent ‘gelukzalige verblijfplaats’. Dat is wat wij willen helpen creëren met ons prachtige design sanitair. Een plek waar je even kan genieten van heerlijk badderen, die lekker frisse douche pakt, terwijl je geniet van je mooie stijlvolle badkamer.

Jouw sanitair is onze passie

Met een achtergrond in design, architectuur en mode was voor ons de stap naar inrichting makkelijk gezet. We zijn gepassioneerd en kritisch. Maanden besteden wij aan het zoeken naar net die mooie kraan, net dat betere afwerkingsniveau tegen een acceptabele prijs.

over elysion sanitair

Onze missie

Elysion vindt dat mooi design en goede kwaliteit niet alleen voor de happy few is. Dus naast kwaliteit en ontwerp is de prijs altijd een aandachtspunt binnen onze selectie criteria.

Onze missie is prachtig, stijlvol sanitair bereikbaar maken voor iedereen.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Badkamer kopen

Waarom alles voor je badkamer van Elysion Sanitair?

Wij zijn vanuit onze passie voor interieur begonnen met Elysion Sanitair. We brengen onze passie graag over op onze klanten met persoonlijke aandacht en door de tijd voor je te nemen om je uitgebreid te adviseren en te informeren over de indeling, de accessoires en de mogelijkheden voor je badkamer. Wij bieden:

 • Gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Altijd een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Contact met Elysion Sanitair

Meer weten over onze badkamer producten of ons badkamer advies? Loop gerust binnen in onze showroom of neem contact op en maak een afspraak voor advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak