Sanitairwinkel Arnhem

De sanitair en badkamer speciaalzaak voor Arnhem

Heb je sanitair en badkameraccessoires nodig voor je nieuwe of gerenoveerde badkamer in Arnhem? Bij badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vind je alle badkamerbenodigdheden en badkameraccessoires die je nodig hebt. In onze badkamerwinkel bieden wij alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en hebben wij een aantrekkelijk assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van vele merken in uiteenlopende prijscategorieën. Wij zijn de badkamerwinkel vol ideeën om je badkamer in Arnhem de door jouw gedroomde uitstraling te geven. Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies en badkamer inspiratie die het keuze voor de mooiste en meest praktische badkamerindeling, stijlvol badkamermeubilair, sanitair en badkamer accessoires eenvoudig voor je maken. Kom langs voor je badkamer in Arnhem om inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze badkamer showroom.

Sanitairwinkel Arnhem

Op je nieuwe badkamer in Arnhem oriënteren

In onze goed gesorteerde badkamerwinkel doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Arnhem in een nieuw jasje te steken.

Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer door een gratis 3D-tekening en adviseren je over de meest stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair. Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je hier ook allemaal bekijken. Op onze website en in onze showroom staan wij voor je klaar met eerlijk en transparant advies. Bij Elysion Sanitair vind je optimale badkamer inspiratie en ideeën waarmee je weer voor jaren vooruit kunt in je badkamer in Arnhem.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Zeer inspirerende badkamerwinkel

Jezelf uitgebreid oriënteren en vele badkamer ideeën opdoen om een compleet nieuwe badkamer te kunnen inrichten, is uiteraard wat je moet doen. Dat doe je door goed rond te kijken hoe anderen hun badkamer hebben ingericht. Ook in woontijdschriften zie je veel fraaie voorbeelden van mooie badkamers. Zo weet je enigszins welke soort badkamer het best bij jou past. Tot slot kom je in onze sanitair winkel kijken voor echte badkamer inspiratie in Arnhem.

Badkamer sanitair zoeken en vinden

Je wil in je nieuwe badkamer in Arnhem natuurlijk wel stijlvol badkamer sanitair plaatsen. Maar wat wordt het allemaal? Kies je een douchebak of een inloopdouche? Komt er ook een ligbad, zitbad of bubbelbad in de badkamer? Hoeveel wastafels en kranen wil je hebben? En vind je een toilet in de badkamer handig? Bij het uitzoeken van badkamer sanitair in Arnhem moet je veel vragen beantwoorden. Vooral ook de vraag hoeveel ruimte je hebt voor het door jouw gewenste sanitair in relatie tot de badkamerruimte die je hebt. Voor elk badkamerformaat zijn vele stijlen en soorten sanitair op de markt voor uiteenlopende prijzen. Kies je voor klassiek chroom, luxueus goud, industrieel zwart of karakteristiek koper? Om je keuze te bepalen, kun je gerust bij ons komen kijken in onze sanitair showroom. Laat je inspireren, informeren en adviseren over de vele badkamermeubels en sanitair voor je badkamer in Arnhem.

Badkamer sanitair zoeken en vinden

Je wil in je nieuwe badkamer in Arnhem natuurlijk wel stijlvol badkamer sanitair plaatsen. Maar wat wordt het allemaal? Kies je een douchebak of een inloopdouche? Komt er ook een ligbad, zitbad of bubbelbad in de badkamer? Hoeveel wastafels en kranen wil je hebben? En vind je een toilet in de badkamer handig?

Bij het uitzoeken van badkamer sanitair in Arnhem moet je veel vragen beantwoorden. Vooral ook de vraag hoeveel ruimte je hebt voor het door jouw gewenste sanitair in relatie tot de badkamerruimte die je hebt. Voor elk badkamerformaat zijn vele stijlen en soorten sanitair op de markt voor uiteenlopende prijzen.

Kies je voor klassiek chroom, luxueus goud, industrieel zwart of karakteristiek koper? Om je keuze te bepalen, kun je gerust bij ons komen kijken in onze sanitair showroom. Laat je inspireren, informeren en adviseren over de vele badkamermeubels en sanitair voor je badkamer in Arnhem.

Badkamerspeciaalzaak Arnhem

Voordelen van badkamerwinkel Elysion Sanitair?

Vanuit onze passie voor interieur en styling zijn wij begonnen met onze Elysion Sanitair badkamerwinkel. Wij brengen onze passie en kennis graag over met advies en informatie voor je badkamerindeling, je badkameraccessoires, het sanitair en de mogelijkheden voor je badkamer in Arnhem. Wij bieden je:

 • Een gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Arnhem

Voor alle soorten, smaken en stijlen badkamers in Arnhem doe je bij ons inspiratie op om je badkamermeubels aan te schaffen. Wij adviseren je over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere praktische badkameraccessoires. Maar het moet ook een eenheid vormen. Hoe kom je tot 1 stijl? We vertellen je graag hoe je alle badkameraccessoires stijlvol combineert aan de hand van de laatste badkamer trends. Bezoek voor die inspiratie onze badkamer showroom in Ede!

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

Welke stijl vind jij mooi voor je badkamer? Klassiek, modern of landelijk? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die je het meeste aanspreekt en stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair daarna op elkaar af aan de hand van onze inspirerende badkamer ideeën.

Je badkamer begint met tegels

Met nieuwe badkamer tegels uitzoeken begint meestal het nadenken over en het bedenken van de nieuwe badkamer. Tegels zijn er in vele maten, soorten en kleuren. Hiermee bepaal je in grote mate de uitstraling van je badkamer. Kies je in Arnhem voor grote tegels of juist voor een opvallende accentwand met tegels in mozaïek- of visgraatpatroon? Of wil je waterdichte keramische tegels die makkelijk te reinigen zijn? Of gaat je voorkeur uit naar houtlook tegels? Zoek daarom ook je tegels bij ons uit.

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Meer weten over onze sanitair producten of badkamer advies voor je badkamer in Arnhem? Kom kijken voor badkamer ideeën in onze sanitair showroom in Ede of maak een afspraak met ons voor maatwerk advies. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak