Sanitairwinkel Bennekom

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Bennekom

Ben je op zoek naar een badkamerspeciaalzaak voor badkameraccessoires en sanitair in Bennekom? Elysion Sanitair is de speciaalzaak waar je alles kunt vinden voor een stijlvolle badkamer. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een bijzonder assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van diverse bekende merken in verschillende prijscategorieën. Kom bij ons kijken om voor je badkamer in Bennekom inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze goed gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Bennekom

Alle benodigdheden voor je badkamer in Bennekom

In onze badkamerwinkel doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Bennekom te moderniseren. Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer te maken met behulp van een gratis 3D-tekening en adviseren je over fraaie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair. Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires zijn bij ons allemaal te koop. Je kunt bij ons altijd rekenen op eerlijk en transparant advies om de mooiste badkamer voor je te creëren.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Waarom badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair?

Vanuit onze enorme liefde en passie voor styling en interieur zijn wij gestart met onze badkamerwinkel Elysion Sanitair. Wij brengen onze kennis en expertise graag over op onze klanten met advies en informatie voor je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Bennekom. Bij ons kun je altijd rekenen op:

 • Gratis een handige 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk maatwerk advies
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis geheel vrijblijvende offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Bennekom

Voor welke soort, smaak en stijl badkamers dan ook in Bennekom, doe je in onze badkamerspeciaalzaak lekker veel inspiratie op om je mooiste badkamermeubels te vinden.

Wij adviseren je met veel plezier over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere praktische badkameraccessoires.

Uiteraard wil je ook een badkamer in één mooie stijl.
Hoe kom je tot één stijl? We vertellen je graag over hoe je je badkamermeubels en accessoires stijlvol combineert aan de hand van de laatste badkamer trends. Laat je volop inspireren tijdens een bezoek aan onze mooie badkamer showroom in Ede.

Badkamerspeciaalzaak Bennekom

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

Welke stijl vind jij mooi voor je badkamer? Of weet je het eigenlijk nog niet? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die je het meeste aanspreekt. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair vervolgens op elkaar af met behulp van onze verrassende badkamer ideeën.

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Meer weten over onze badkamer producten? Of heb je behoefte aan badkamer advies voor je badkamer in Bennekom? Kom gerust een kijkje nemen voor badkamer ideeën in onze badkamerspeciaalzaak in Ede of maak een afspraak met ons voor maatwerk advies. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak