Sanitairwinkel Doorwerth

Dé sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Doorwerth

Heb je sanitair en badkameraccessoires nodig voor je nieuwe of gerenoveerde badkamer in Doorwerth? Bij badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vind je alle badkamerbenodigdheden en badkameraccessoires die je nodig hebt. In onze badkamerwinkel hebben wij alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en hebben wij een aantrekkelijk assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van diverse bekende merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom langs om voor je badkamer in Doorwerth inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze goed gesorteerde badkamer showroom.

Sanitair Dorwerth

Alle benodigdheden voor je badkamer in Doorwerth

In onze badkamerwinkel doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Doorwerth in een nieuw jasje te steken. Wij assisteren je met het maken van de ideale indeling van je badkamer aan de hand van een gratis 3D-tekening en adviseren je over mooie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair.

Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken. Wij staan voor je klaar met eerlijk en transparant advies om de mooiste badkamer voor je te creëren.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Waarom badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair?

Vanuit onze enorme liefde en passie voor styling en interieur zijn wij begonnen met onze badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair. Onze kennis en expertise brengen wij graag over op onze klanten in de vorm van deskundig advies en nuttige informatie als het gaat om je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Doorwerth. Wij bieden je altijd:

 • Gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis geheel vrijblijvende offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Doorwerth

Voor welke soort, smaak en stijl badkamers dan ook in Doorwerth, doe je in onze badkamerspeciaalzaak zeer veel inspiratie op om je ideale badkamermeubels uit te zoeken. Wij adviseren je met veel plezier over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en mogelijke andere praktische badkameraccessoires.

Uiteraard wil je ook een badkamer in één fraaie stijl.
Hoe creëer je één stijl? We vertellen je graag hoe je alle badkamermeubels en accessoires in één coherente stijl kunt combineren aan de hand van de nieuwste badkamer trends. Bezoek daarvoor onze fraaie badkamer showroom in Ede.

Sanitairwinkel Doorwerth

Badkamerspeciaalzaak voor alle stijlen badkamers

Welke stijl vind jij mooi voor je badkamer? Kies je voor klassiek of modern? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die je het meeste aanspreekt. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair vervolgens op elkaar af met behulp van onze verrassende badkamer ideeën.

Contact met Elysion Sanitair

Wil je meer informatie over onze badkamer producten of wil je badkamer advies voor je badkamer in Doorwerth? Kom gerust een kijkje nemen voor badkamer inspiratie in onze sanitair showroom in Ede of maak een afspraak met ons voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak