Sanitairwinkel Ederveen

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Ederveen

Zoek je een badkamerspeciaalzaak voor badkameraccessoires en sanitair in Ederveen? Alles wat je nodig hebt voor je badkamer vind je bij Elysion Sanitair. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een aantrekkelijk assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van vele bekende merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom bij ons kijken om voor je badkamer in Ederveen inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze aantrekkelijk gesorteerde badkamer showroom.

Sanitair winkel Ederveen

Alle benodigdheden voor je badkamer in Ederveen

Bij Elysion Sanitair doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Ederveen te vernieuwen.

Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer aan de hand van een gratis 3D-tekening en geven je advies over mooie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair.

Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires zijn bij ons allemaal te koop. Wij geven je altijd eerlijk en transparant advies om samen met jou de mooiste badkamer voor je te maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Voordelen van Elysion Sanitair?

We zijn begonnen met badkamerwinkel Elysion Sanitair vanuit onze enorme passie voor interieur en styling. Wij brengen onze kennis en expertise graag over op onze klanten met advies en informatie voor je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Ederveen. Bij ons kun je altijd rekenen op:

 • Gratis een handige 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk maatwerk advies
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Ederveen

Voor alle soorten, merken en stijlen badkamers in Ederveen, doe je bij Elysion Sanitair lekker veel inspiratie op om je perfecte badkamermeubels uit te zoeken. Wij geven je advies en handige informatie over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere praktische badkameraccessoires.

Uiteraard wil je ook een badkamer in één aansprekende stijl. De vraag is dan: hoe creëer je één stijl? We vertellen je graag hoe je je badkameraccessoires in een coherente stijl kunt combineren aan de hand van de nieuwste badkamer trends.

Laat je volop inspireren tijdens een bezoek aan onze mooie badkamer showroom in Ede.

Sanitairwinkel Ederveen bezoeken

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

In welke stijl wil jij je badkamer gieten? Heeft klassiek je voorkeur? Of modern? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die echt bij je past. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair daarna op elkaar af aan de hand van onze inspirerende badkamer ideeën.

Direct contact met Elysion Sanitair

Meer weten over onze sanitair producten of heb je behoefte aan badkamer advies voor je badkamer in Ederveen? Kom dan eens een kijkje nemen voor badkamer inspiratie in onze badkamerspeciaalzaak in Ede of maak een vrijblijvende afspraak met ons voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak