Sanitairwinkel Harskamp

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Harskamp

Heb je Sanitair en badkameraccessoires nodig voor je nieuwe of gerenoveerde badkamer in Harskamp? Alles wat je nodig hebt voor je badkamer vind je bij Elysion Sanitair. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een bijzonder assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van diverse gerenommeerde merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom bij ons kijken om voor je badkamer in Harskamp inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze aantrekkelijk gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Harskamp

Alle benodigdheden voor je badkamer in Harskamp

Bij Elysion Sanitair doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Harskamp te moderniseren. Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer te maken met behulp van een gratis 3D-tekening en adviseren je over de meest stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair. Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken. Je ontvangt bij ons altijd eerlijk en transparant advies om de mooiste badkamer voor je te maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Waarom badkamerwinkel Elysion Sanitair?

Vanuit onze grote liefde en passie voor styling en interieur zijn wij begonnen met onze badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair. Onze kennis en expertise brengen wij graag over op onze klanten in de vorm van deskundig advies en handige informatie als het gaat om je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Harskamp. Bij ons kun je altijd rekenen op:

 • Gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk maatwerk advies
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Harskamp

Voor alle soorten, merken en stijlen badkamers in Harskamp, doe je in onze badkamerspeciaalzaak lekker veel inspiratie op om je ideale badkamermeubels te vinden. Wij informeren je graag over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere handige badkameraccessoires.

Maar je badkamer moet ook eenheid uitstralen. Hoe kom je tot één stijl? We informeren je graag hoe je alle badkamermeubels en accessoires in één coherente stijl combineert aan de hand van de laatste badkamer trends.

Laat je volop inspireren tijdens een bezoek aan onze mooie badkamer showroom in Ede.

Sanitairwinkel Harskamp bezoeken

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

In welke stijl wil jij je badkamer vormgeven? Kies je voor klassiek, landelijk of modern? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die je het meeste aanspreekt. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair vervolgens op elkaar af op basis van onze verrassende badkamer ideeën.

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Wil je meer weten over onze sanitair producten of wil je badkamer advies voor je badkamer in Harskamp? Kom gerust kijken voor badkamer ideeën in onze sanitair showroom in Ede of maak een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak