Sanitairwinkel Heteren

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Heteren

Zoek je een badkamerspeciaalzaak voor badkameraccessoires en sanitair in Heteren? Ga naar Elysion Sanitair. Je vindt bij Elysion Sanitair alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle inrichting van je badkamer. In onze badkamerwinkel hebben wij alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en hebben wij een bijzonder assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van vele gerenommeerde merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom bij ons kijken om voor je badkamer in Heteren inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze goed gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Harskamp

Alles voor je badkamer in Heteren

Bij Elysion Sanitair doe je de broodnodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Heteren te renoveren. Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer met behulp van een gratis 3D-tekening en adviseren je over de meest stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair. Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken. Wij staan voor je klaar met eerlijk en transparant advies om de mooiste badkamer voor je te maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Waarom kiezen voor badkamerwinkel Elysion Sanitair?

We zijn begonnen met badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vanuit onze en
.orme passie voor interieur en styling. Onze kennis en expertise delen wij graag met je met deskundig advies en nuttige informatie als het gaat om je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Heteren. Wij bieden je altijd:

 • Gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Heteren

Voor alle soorten, merken en stijlen badkamers in Heteren, doe je bij ons lekker veel inspiratie op om je mooiste badkamermeubels uit te zoeken. Wij geven je advies en handige informatie over de opbergruimte die je wellicht voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en mogelijke andere praktische accessoires voor je badkamer nodig hebt. Uiteraard wil je ook dat je badkamer eenheid uitstraalt.
Hoe creëer je 1 stijl? We vertellen je graag hoe je alle badkameraccessoires stijlvol combineert aan de hand van de nieuwste badkamer trends. Je ontdekt het allemaal als je een bezoek brengt aan onze fraaie badkamer showroom in Ede.

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

Heb je al een bepaalde stijl voor ogen voor je badkamer? Klassiek, modern of landelijk? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die echt bij je past.

Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair daarna op elkaar af op basis van onze inspirerende badkamer ideeën.

Sanitairwinkel Heteren

Contact met Elysion Sanitair

Meer weten over onze sanitair producten of wil je badkamer advies voor je badkamer in Heteren? Kom dan eens een kijkje nemen voor badkamer ideeën in onze badkamerspeciaalzaak in Ede of maak een afspraak voor maatwerk advies. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak