Sanitairwinkel Hoenderloo

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Hoenderloo

Ga je je badkamer vernieuwen of renoveren of heb je een nieuwe badkamer in je nieuwe woning en heb je badkameraccessoires en sanitair nodig in Hoenderloo? Bij badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vind je alle badkamerbenodigdheden en badkameraccessoires die je nodig hebt. In onze badkamerwinkel hebben wij alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en hebben wij een bijzonder assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van diverse bekende merken in verschillende prijscategorieën. Kom bij ons kijken om voor je badkamer in Hoenderloo inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze goed gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel hoenderloo

Alles voor je badkamer in Hoenderloo

Bij ons doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Hoenderloo te renoveren. Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer met behulp van een gratis 3D-tekening en adviseren je over fraaie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair. Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires zijn bij ons allemaal te bekijken. Je ontvangt bij ons altijd eerlijk en transparant advies om de mooiste badkamer voor je te kunnen maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Voordelen van Elysion Sanitair?

Vanuit onze grote liefde en passie voor styling en interieur zijn wij begonnen met onze badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair. Onze kennis en expertise brengen wij graag over op onze klanten in de vorm van deskundig advies en handige informatie als het gaat om je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Hoenderloo. Wij bieden je altijd:

 • Een gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Hoenderloo

Voor vrijwel alle soorten, merken en stijlen badkamers in Hoenderloo, doe je bij ons heel veel inspiratie op om jouw ideale badkamermeubels uit te zoeken.

Wij adviseren je met veel plezier over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en mogelijke andere praktische accessoires voor je badkamer.

Uiteraard wil je ook dat je badkamer eenheid uitstraalt. Hoe creëer je zelf één stijl? We vertellen je graag over hoe je alle badkamermeubels en accessoires in een coherente stijl kunt combineren aan de hand van de laatste badkamer trends.

Je ontdekt alles als je een bezoek brengt aan onze fraaie badkamer showroom in Ede.

Badkamerspeciaalzaak Hoenderloo

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

In welke stijl wil jij je badkamer gieten? Is dat klassiek, modern of toch meer landelijk? Laat je inspireren in onze badkamer showroom en ontdek de stijl die je aanspreekt. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair vervolgens op elkaar af met behulp van onze frisse badkamer ideeën.

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Wil je meer weten over onze sanitair producten of wil je badkamer advies voor je badkamer in Hoenderloo? Kom dan eens een kijkje nemen voor badkamer ideeën in onze badkamerspeciaalzaak in Ede of maak een afspraak met ons voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak