Sanitairwinkel Kesteren

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Kesteren

Sanitair en badkameraccessoires nodig in Kesteren? Bij badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vind je alle badkamerbenodigdheden en badkameraccessoires die je nodig hebt. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een aantrekkelijk assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van diverse bekende merken in verschillende prijscategorieën. Kom langs om voor je badkamer in Kesteren inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze goed gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Kesteren

Alle benodigdheden voor je badkamer in Kesteren

In onze badkamerwinkel doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Kesteren te renoveren. Wij assisteren je met de ideale indeling van je badkamer met behulp van een gratis 3D-tekening en adviseren je over fraaie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair.

Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken. Je kunt bij ons altijd rekenen op eerlijk en transparant advies om samen met jou de mooiste badkamer voor je te maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Voordelen van Elysion Sanitair?

We zijn gestart met badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vanuit onze enorme passie voor interieur en styling. Wij brengen onze kennis en expertise graag over op onze klanten met advies en informatie voor je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Kesteren. Wat mag je van ons verwachten?

 • Gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk maatwerk advies
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis geheel vrijblijvende offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Kesteren

Voor vrijwel alle soorten, merken en stijlen badkamers in Kesteren, doe je in onze badkamerspeciaalzaak zeer veel inspiratie op om jouw mooiste badkamermeubels te vinden. Wij informeren je graag over de opbergruimte die je waarschijnlijk nodig hebt voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere praktische badkameraccessoires.

Maar je badkamer moet ook een mooie eenheid uitstralen.
Hoe creëer je één stijl? We vertellen je graag over hoe je je badkamermeubels en accessoires in één coherente stijl combineert aan de hand van de meest recente badkamer trends.

Laat je volop inspireren tijdens een bezoek aan onze fraaie badkamer showroom in Ede.

Sanitairwinkel Kesteren bezoeken

Badkamerspeciaalzaak voor alle stijlen badkamers

In welke stijl wil jij je badkamer gieten? Klassiek, modern of landelijk? Laat je inspireren in onze badkamer showroom en ontdek de stijl die je het mooist vindt.

Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair vervolgens op elkaar af aan de hand van onze frisse badkamer ideeën.

Contact met Elysion Sanitair

Wil je meer weten over onze badkamer producten of heb je behoefte aan badkamer advies voor je badkamer in Kesteren? Kom dan eens een kijkje nemen voor badkamer ideeën in onze showroom in Ede of maak een afspraak met ons voor maatwerk advies. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak