Sanitairwinkel Lunteren

De sanitair en badkamer speciaalzaak voor Lunteren

Sanitair en badkameraccessoires nodig voor je nieuwe of gerenoveerde badkamer in Lunteren? Bij badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vind je alle badkamerbenodigdheden en badkameraccessoires die je nodig hebt. In onze badkamerwinkel bieden wij alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en hebben wij een aantrekkelijk assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van vele merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom bij ons langs voor je badkamer in Lunteren om inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze badkamer showroom.

Sanitairwinkel Lunteren

Alles voor je nieuwe badkamer in Lunteren

In onze badkamerwinkel doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Lunteren in een nieuw jasje te steken. Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer met een gratis 3D-tekening en adviseren je over de meest stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair. Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken. Wij staan voor je klaar met eerlijk en transparant advies.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Voordelen van badkamer winkel Elysion Sanitair?

Vanuit onze passie voor interieur en styling zijn wij begonnen met onze Elysion Sanitair badkamerwinkel. Wij brengen onze passie en kennis graag over met advies en informatie voor je badkamerindeling, je badkameraccessoires, het sanitair en de mogelijkheden voor je badkamer in Lunteren. Wij bieden je:

 • Een gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Lunteren

Voor alle soorten, smaken en stijlen badkamers in Lunteren doe je bij Elysion Sanitair inspiratie op om je badkamermeubels uit te zoeken.

Wij adviseren je over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere praktische badkameraccessoires.

Maar je badkamer moet ook eenheid uitstralen. Hoe kom je tot 1 stijl? We vertellen je graag hoe je alle badkameraccessoires stijlvol combineert aan de hand van de laatste badkamer trends. Bezoek daarvoor onze badkamer showroom in Ede!

Sanitairwinkel Lunteren bezoeken

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

Welke stijl vind jij mooi voor je badkamer? Klassiek, modern of landelijk? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die je het meeste aanspreekt en stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair daarna op elkaar af aan de hand van onze inspirerende badkamer ideeën.

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Meer weten over onze sanitair producten of badkamer advies voor je badkamer in Lunteren? Kom kijken voor badkamer ideeën in onze sanitair showroom in Ede of maak een afspraak met ons voor maatwerk advies. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak