Sanitairwinkel Rhenen

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Rhenen

Ben je op zoek naar een speciaalzaak voor sanitair en badkameraccessoires voor je nieuwe badkamer in Rhenen? Alles wat je nodig hebt voor je badkamer vind je bij Elysion Sanitair. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een aantrekkelijk assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van vele gerenommeerde merken in verschillende prijscategorieën. Kom langs om voor je badkamer in Rhenen inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze aantrekkelijk gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Ede

Alle benodigdheden voor je badkamer in Rhenen

In onze badkamerwinkel doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Rhenen te renoveren. Wij assisteren je met de ideale indeling van je badkamer aan de hand van een gratis 3D-tekening en adviseren je over fraaie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair.

Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires zijn bij ons allemaal te koop. Je krijgt bij ons altijd eerlijk en transparant advies om samen met jou de mooiste badkamer voor je te kunnen maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Voordelen van Elysion Sanitair?

Vanuit onze grote liefde en passie voor styling en interieur zijn wij gestart met onze badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair. Onze kennis en expertise brengen wij graag over op onze klanten met deskundig advies en nuttige informatie als het gaat om je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Rhenen. Wij bieden je altijd:

 • Gratis een handige 3D-tekening
 • Zeer ruime showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Rhenen

Voor welke soort, smaak en stijl badkamers dan ook in Rhenen, doe je bij Elysion Sanitair heel veel inspiratie op om je perfecte badkamermeubels te vinden. Wij informeren je graag over de opbergruimte die je waarschijnlijk nodig hebt voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere handige accessoires voor de badkamer. Uiteraard wil je ook dat je badkamer eenheid uitstraalt. Hoe creëer je 1 stijl? We informeren je graag over hoe je alle badkamermeubels en accessoires in een coherente stijl combineert volgens de meest recente badkamer trends. Laat je volop inspireren tijdens een bezoek aan onze mooie badkamer showroom in Ede.

Sanitairwinkel Ede bezoeken

Badkamerspeciaalzaak voor alle stijlen badkamers

In welke stijl wil jij je badkamer vormgeven? Kies je voor klassiek of modern? Laat je inspireren in onze badkamer showroom en ontdek de stijl die je aanspreekt. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair vervolgens op elkaar af met behulp van onze inspirerende badkamer ideeën.

Contact met Elysion Sanitair

Meer informatie over onze badkamer producten of heb je behoefte aan badkamer advies voor je badkamer in Rhenen? Kom dan eens een kijkje nemen voor badkamer ideeën in onze badkamerspeciaalzaak in Ede of maak een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak