Sanitairwinkel Scherpenzeel

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Scherpenzeel

Heb je Sanitair en badkameraccessoires nodig voor je nieuwe of gerenoveerde badkamer in Scherpenzeel? Bij badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vind je alle badkamerbenodigdheden en badkameraccessoires die je nodig hebt. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een bijzonder assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van diverse bekende merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom bij ons kijken om voor je badkamer in Scherpenzeel inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze aantrekkelijk gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Scherpenzeel

Alles voor je badkamer in Scherpenzeel

In onze badkamerwinkel doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Scherpenzeel te moderniseren.

Wij assisteren je met de ideale indeling van je badkamer te maken door middel van een gratis 3D-tekening en adviseren je over de meest stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair.

Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken. Je krijgt bij ons altijd eerlijk en transparant advies om de mooiste badkamer voor je te creëren.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Voordelen van Elysion Sanitair?

Vanuit onze enorme liefde en passie voor styling en interieur zijn wij begonnen met onze badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair. Onze kennis en expertise brengen wij graag over op onze klanten in de vorm van deskundig advies en handige informatie als het gaat om je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je gedroomde badkamer in Scherpenzeel. Bij ons kun je altijd rekenen op:

 • Gratis een handige 3D-tekening
 • Zeer ruime showroom
 • Persoonlijk maatwerk advies
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Een gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Scherpenzeel

Voor welke soort, smaak en stijl badkamers dan ook in Scherpenzeel, doe je bij Elysion Sanitair zeer veel inspiratie op om je perfecte badkamermeubels uit te zoeken. Wij adviseren je met veel plezier over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere handige badkameraccessoires.

Maar je badkamer moet ook eenheid uitstralen. Hoe creëer je 1 stijl? We informeren je graag hoe je alle badkameraccessoires stijlvol kunt combineren aan de hand van de laatste badkamer trends.

Je ontdekt alles als je een bezoek brengt aan onze fraaie badkamer showroom in Ede.

Badkamerspeciaalzaak Scherpenzeel

Badkamerspeciaalzaak voor vele stijlen badkamers

Heb je al een bepaalde stijl voor ogen voor je badkamer? Of heb je nog geen idee? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die echt bij je past. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair daarna op elkaar af aan de hand van onze inspirerende badkamer ideeën.

Contact met Elysion Sanitair

Wil je meer weten over onze sanitair producten of heb je behoefte aan badkamer advies voor je badkamer in Scherpenzeel? Kom dan eens een kijkje nemen voor badkamer inspiratie in onze badkamerspeciaalzaak in Ede of maak een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak