Sanitairwinkel Veenendaal

Badkamer en sanitair speciaalzaak voor Veenendaal

Heb je nieuw sanitair en badkameraccessoires nodig voor je badkamer in Veenendaal? Alles wat je nodig hebt voor je badkamer in je nieuwbouwwoning, of je verbouwde/gerenoveerde badkamer in je bestaande huis vind je bij Elysion Sanitair. Wij zijn de badkamerspeciaalzaak boordevol badkamer ideeën en inspiratie met een ruim assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires. Bij ons geef je je nieuwe of gepimpte badkamer de look zoals jij die wenst. Wij staan voor je klaar met advies en badkamer inspiratie voor jouw ideale badkamer indeling, de stijl van je badkamermeubilair, het sanitair en de badkamer accessoires. Kom inspirerende badkamer ideeën voor je badkamer in Veenendaal opdoen in onze badkamer showroom.

Sanitairwinkel Veenendaal

Oriënteren op badkamers

Elysion Sanitair is de badkamerwinkel waar je nieuw ideeën en inspiratie opdoet voor het gedeeltelijk of geheel opnieuw inrichten van je badkamer in Veenendaal. Waar moet je allemaal op letten? Wat is een praktische indeling van de ruimte? Wat zijn de mooiste en beste badkamermeubels? En welk sanitair moet je daarbij kiezen? En welke kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires passen daar goed bij?

Op onze website en in onze de showroom kun je terecht voor veel badkamer inspiratie en advies. We helpen en adviseren je eerlijk en transparant bij het uitkiezen van het mooiste badkamermeubilair en sanitair voor het samenstellen van jouw gedroomde badkamer. Badkamer inspiratie en ideeën in Veenendaal doe je op bij Elysion Sanitair!

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Inspirerende badkamerwinkel

Ga je een compleet nieuwe badkamer inrichten? Dan is uitgebreid oriënteren op alle badkamer ideeën wel een beetje noodzakelijk. Dat doe je door goed rond te kijken hoe familieleden en vrienden hun badkamer hebben ingericht. Kijk ook in een aantal woontijdschriften voor goede ideeën. Zo kun je goed bekijken en vergelijken wat voor jouw badkamer geschikt zou kunnen zijn. En in onze sanitair winkel doe je uiteindelijk de meeste badkamer inspiratie in Veenendaal op als het gaat over alle mogelijkheden die er zijn.

Badkamer sanitair

Welk sanitair wil je in je nieuwe badkamer laten installeren? Kies je voor een douche? En wordt dat dan een douchebak of een inloopdouche? Wil je ook graag relaxen in een ligbad, zitbad of bubbelbad? Hoeveel wastafel(s) en welke soort kranen moeten er komen? Wil je gebruik kunnen maken van een toilet? En zo ja, wordt dat dan een staand of hangend toilet? Belangrijk bij sanitair is dat je goed moet nadenken over je wensen in relatie tot de omvang van de ruimte. Los daarvan is voor vrijwel elke stijl passend sanitair te verkrijgen; van klassiek chroom, tot luxueus goud en van industrieel zwart tot karakteristiek koper. In iedere prijscategorie kun je een complete badkamer samenstellen. Kom daarom langs in onze sanitair showroom en laat je inspireren, informeren en adviseren over alle badkamer- en sanitair mogelijkheden voor je badkamer in Veenendaal.

Voordelen van badkamer winkel Elysion Sanitair?

Wij zijn vanuit onze passie voor interieur begonnen met onze badkamerwinkel. Onze passie voor interieur en styling brengen wij met persoonlijke aandacht en expertise graag over door je advies en informatie te geven over je badkamerindeling, je badkameraccessoires, het sanitair en de mogelijkheden voor je badkamer in Veenendaal. Bij ons kun je terecht voor:

 • Een gratis 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamerspeciaalzaak Veenendaal

Badkamermeubels

Zoveel smaken er zijn, zoveel badkamer ideeën voor je badkamer in Veenendaal kun je opdoen voor badkamermeubels. Je hebt de nodige opbergruimte nodig voor je handdoeken, je haardroger, de make-up spiegel en vele andere badkameraccessoires. Maar ze moeten er ook stijlvol uitzien. En hoe trek je die stijl door in je badkamermeubels? We tonen je graag hoe je alle badkameraccessoires met elkaar combineert volgens de laatste inspirerende badkamer trends. Kom gerust kijken voor de nodige badkamer inspiratie!

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

Iedereen heeft een eigen smaak of stijl. Wat is jouw stijl? Is dat klassiek of juist heel modern? Ontdek en vind in onze badkamer showroom jouw stijl en stem je badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair op elkaar af met inspirerende badkamer ideeën.

Tegels; het begin van iedere badkamer

Als je je badkamer in Veenendaal wil renoveren of verbouwen, kies je waarschijnlijk ook voor nieuwe tegels. Tegels zijn er in vele maten en kleuren. Ze zijn zeer essentieel voor de uitstraling van je badkamer. Dus kies je bijvoorbeeld voor grote tegels in een lichte kleur of kies je een opvallende accentwand met mozaïek- of visgraatpatroon? Of worden het keramische tegels? Deze zijn waterdicht, makkelijk te reinigen en in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Of toch de veelverkochte houtlook tegel? We helpen je graag kiezen!

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Meer weten over onze sanitair producten of badkamer advies voor je badkamer in Veenendaal? Kom gerust een kijkje nemen voor badkamer ideeën in onze sanitair showroom in Ede of maak een afspraak met ons voor maatwerk advies. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak