Sanitairwinkel Velp

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Velp

Ga je je badkamer vernieuwen of renoveren of heb je een nieuwe badkamer in je nieuwe woning en heb je badkameraccessoires en sanitair nodig in Velp? Bij badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair vind je alle badkamerbenodigdheden en badkameraccessoires die je nodig hebt. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een bijzonder assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van vele gerenommeerde merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom langs om voor je badkamer in Velp inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze aantrekkelijk gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Velp

Alles voor je badkamer in Velp

Bij ons doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Velp in een nieuw jasje te steken. Wij assisteren je met de ideale indeling van je badkamer te maken aan de hand van een gratis 3D-tekening en adviseren je over mooie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair.

Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken.

Je kunt bij ons altijd rekenen op eerlijk en transparant advies om de mooiste badkamer voor je te maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Waarom badkamer winkel Elysion Sanitair?

Vanuit onze grote liefde en passie voor styling en interieur zijn wij gestart met onze badkamerwinkel Elysion Sanitair. Wij brengen onze kennis en expertise graag over op onze klanten met advies en informatie voor je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je favoriete badkamer in Velp. Wij bieden je altijd:

 • Gratis een handige 3D-tekening
 • Zeer ruime showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis geheel vrijblijvende offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Velp

Voor welke soort, smaak en stijl badkamers dan ook in Velp, doe je in onze badkamerspeciaalzaak lekker veel inspiratie op om je ideale badkamermeubels uit te zoeken.

Wij geven je advies en handige informatie over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere praktische accessoires voor je badkamer.

Uiteraard wil je ook dat je badkamer eenheid uitstraalt.
Hoe creëer je één stijl? We informeren je graag over hoe je alle badkameraccessoires stijlvol combineert aan de hand van de laatste badkamer trends. Bezoek daarvoor onze mooie badkamer showroom in Ede.

badkamerspeciaalzaak velp

Badkamerspeciaalzaak voor elke stijl badkamer

In welke stijl wil jij je badkamer vormgeven? Houd je van klassiek, modern of landelijk? Ontdek in onze badkamer showroom de stijl die echt bij je past. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair vervolgens op elkaar af met behulp van onze inspirerende badkamer ideeën.

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Meer weten over onze sanitair producten of heb je behoefte aan badkamer advies voor je badkamer in Velp? Kom gerust kijken voor badkamer ideeën in onze badkamerspeciaalzaak in Ede of maak een vrijblijvende afspraak met ons voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak