Sanitairwinkel Wolfheze

De sanitair en badkamerspeciaalzaak voor Wolfheze

Sanitair en badkameraccessoires nodig voor je nieuwe badkamer in Wolfheze? Alles wat je nodig hebt voor je badkamer vind je bij Elysion Sanitair. Je kunt bij ons terecht voor alle benodigde badkamer ideeën en inspiratie en wij hebben een bijzonder assortiment badkamer sanitair, badkamermeubels en badkameraccessoires van diverse gerenommeerde merken in uiteenlopende prijscategorieën. Kom bij ons kijken om voor je badkamer in Wolfheze inspirerende badkamer ideeën op te doen in onze aantrekkelijk gesorteerde badkamer showroom.

Sanitairwinkel Wolfheze

Alle benodigdheden voor je badkamer in Wolfheze

Bij Elysion Sanitair doe je de nodige badkamer inspiratie op om je badkamer in Wolfheze te renoveren. Wij helpen je met de ideale indeling van je badkamer met behulp van een gratis 3D-tekening en geven je advies over mooie stijlvolle badkamermeubels met bijpassend sanitair.Kranen, wastafels, radiatoren, tegels, spiegels en andere badkameraccessoires kun je ook allemaal bekijken.

Je ontvangt bij ons altijd eerlijk en transparant advies om samen met jou de mooiste badkamer voor je te maken.

Winkel & Showroom

Bezoek snel onze winkel en showroom in Ede en laat je onder het genot van een kop koffie inspireren! Vraag onze medewerkers om advies en laat vrijblijvend een offerte opstellen. Je kunt ons op de volgende locatie vinden: Maanderweg 12A, 6711ND, Ede.

Gesloten
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Voordelen van Elysion Sanitair?

Vanuit onze enorme liefde en passie voor styling en interieur zijn wij gestart met onze badkamerspeciaalzaak Elysion Sanitair. Wij brengen onze kennis en expertise graag over op onze klanten met advies en informatie voor je badkamerindeling, badkameraccessoires, het sanitair en de stylingsmogelijkheden voor je favoriete badkamer in Wolfheze. Bij ons kun je altijd rekenen op:

 • Gratis een handige 3D-tekening
 • Grote showroom
 • Persoonlijk advies op maat
 • Een vrijblijvende afspraak
 • Gratis geheel vrijblijvende offerte
 • Tevredenheidsgarantie!

Badkamermeubels in Wolfheze

Voor vrijwel alle soorten, merken en stijlen badkamers in Wolfheze, doe je bij Elysion Sanitair lekker veel inspiratie op om je ideale badkamermeubels te vinden.

Wij informeren je graag over de benodigde opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken, je haardroger, make-up spiegel en vele andere praktische accessoires voor de badkamer.

Maar je badkamer moet ook een mooie eenheid uitstralen. Hoe kom je tot 1 stijl? We informeren je graag over hoe je alle badkamermeubels en accessoires in één coherente stijl combineert aan de hand van de meest recente badkamer trends. Laat je volop inspireren tijdens een bezoek aan onze fraaie badkamer showroom in Ede.

badkamerwinkel wolfheze

Badkamerspeciaalzaak voor alle stijlen badkamers

Welke stijl vind jij mooi voor je badkamer? Of laat je je graag verrassen? Laat je inspireren in onze badkamer showroom en ontdek de stijl die je aanspreekt. Stem je keuze voor badkamermeubels, badkameraccessoires en sanitair daarna op elkaar af aan de hand van onze inspirerende badkamer ideeën.

Contact opnemen met Elysion Sanitair

Wil je meer weten over onze sanitair producten of wil je badkamer advies voor je badkamer in Wolfheze? Kom dan eens kijken voor badkamer ideeën in onze showroom in Ede of maak een afspraak met ons voor een advies op maat. Bel ons op 085-0785465 of stuur een e-mail naar info@elysionsanitair.nl.

Industrieël

Modern

Vintage

Design

Contact opnemen

Voor meer informatie en een bezoek aan onze uitgebreide showroom helpen wij je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.


  Bel ons
  Offerte
  Afspraak